𝐓𝐑Æ𝐍𝐈𝐍𝐆 𝐅𝐎𝐑 𝐒𝐉Æ𝐋𝐄𝐍, 𝐈𝐊𝐊𝐄 𝐅𝐎𝐑 𝐕Æ𝐆𝐓𝐄𝐍!

Ofte hører jeg, at ønsket om vægttab er den primære drivkraft til at dyrke motion, men på den måde bliver træningen meget let en byrde i stedet for at bringe glæde…

Men træning for sjælen, ikke kun for vægten, er en vigtig tilgang til at opretholde en sund livsstil.

Det afgørende er derfor at ændre denne opfattelse og finde glæden ved bevægelse.

Når vi sætter urealistiske krav til os selv, bliver det svært at opretholde en regelmæssig træningsrutine. At sænke barren og fokusere på små, opnåelige mål kan være nøglen til succes. Det handler om at skabe en positiv og støttende ramme for ens træningsrejse.

Der er mangfoldige veje til træning, og det er vigtigt at finde en motionsform, der virkelig tiltaler en. Dans, styrketræning, cykling eller rulleskøjteløb – valgmulighederne er mange, og det handler om at finde noget, der bringer glæde og engagement.

At skifte fokus fra vægten til glæden ved bevægelse er afgørende. Motion bør ikke kun være et middel til at opnå et bestemt tal på vægten; det skal være en kilde til nydelse og velvære.

Citat af Maya Angelou: “𝑺𝒖𝒄𝒄𝒆𝒔𝒔 𝒊𝒔 𝒍𝒊𝒌𝒊𝒏𝒈 𝒚𝒐𝒖𝒓𝒔𝒆𝒍𝒇, 𝒍𝒊𝒌𝒊𝒏𝒈 𝒘𝒉𝒂𝒕 𝒚𝒐𝒖 𝒅𝒐, 𝒂𝒏𝒅 𝒍𝒊𝒌𝒊𝒏𝒈 𝒉𝒐𝒘 𝒚𝒐𝒖 𝒅𝒐 𝒊𝒕.”

Citatet understreger vigtigheden af at leve livet og finde glæden i, hvad man gør og 𝐊𝐮𝐧𝐬𝐭𝐞𝐧 𝐞𝐫 𝐚𝐭 𝐬𝐤𝐚𝐛𝐞 𝐞𝐧 𝐭𝐫æ𝐧𝐢𝐧𝐠𝐬𝐫𝐮𝐭𝐢𝐧𝐞, 𝐝𝐞𝐫 𝐧æ𝐫𝐞𝐫 𝐛𝐚̊𝐝𝐞 𝐤𝐫𝐨𝐩 𝐨𝐠 𝐒𝐈𝐍𝐃!

Skab en balance mellem træning og hvile, og erkend at træningen er en rejse, ikke en destination. Så næste gang du træner, lad det være en hyldest til dig selv og din sundhed, ikke bare et middel til at opnå et specifikt mål.

Kærlig hilsen

Lene Malmvig

Del denne artikel:

Læs videre