Skab vedvarende resultater med

vaneCoaching

Vaner er komplekse. Og uanset, om der er tale om vaner, som er gode eller mindre gode for os, så er de trygge, fordi det er dem/det vi kender, – og fordi hjernen bare ELSKER at køre på autopilot!

Jeg tilbyder coaching både som individuelle forløb og som gruppeforløb.
Det hele foregår ON-LINE, og du kan derfor være med uanset, hvor i landet du bor.

Vores VANER styrer det mest af vores adfærd, og hvis dén skal ændres – nu og på sigt – er det derfor vanerne, der skal tackles!

Mange tror, ​​​​at et sundt liv handler om at have “viljestyrke” og “rygrad” til at træffe bedre valg og modstå fristelser, og de føler derfor skam, når det ikke lykkes. Men slankekure og strenge kostplaner skaber sjældent holdbare resultater! I stedet er det tankerne (og følelserne) samt handlemønstre og vaner, vi bør arbejde med.

Som Vane- og OverspisningsCoach kan jeg hjælpe dig til at få et fleksibelt og naturligt forhold til mad, motion, krop og vægt.

Jeg kan hjælpe dig med at skabe resultater ved ændring af livsstilsvaner og give dig strategier og konkrete redskaber til at slippe fri af madens magt og følelsesmæssig spisning. – Kort sagt: opnå mere og bedre selvomsorg!

I vanecoaching arbejder vi ud fra strukturerede spørgeteknikker, som kan hjælpe med at finde svarene på det, der skal til for at ændre vanerne, tackle eventuel forstyrret spisning og skabe BALANCE i livet, – et liv, hvor du ikke er underlagt evige regler og restriktioner .

Det kan desuden være virkningsfuldt at få arbejdet med de tanker og følelser, der ligger bag din adfærd.

Med forskellige META-kognitive øvelser kan du lære, hvordan du får styr på tankerne, så de ikke fylder uhensigtsmæssigt, og så du undgår at komme til at spise på dem og de følelser, der følger med i kølvandet på dem.

Ring eller skriv til mig for at høre nærmere og blive afklaret på, om det kan være noget for dig. Den første introsamtale pr. telefon er gratis og helt uforpligtende.

Hvorfor vanecoaching?