Føler du dig ikke veludhvilet, når du vågner om morgenen? Er du træt og irritabel og har svært ved at koncentrere dig i dagtimerne?

Opnå en bedre søvn med Søvnvejledning

Det er nemt at komme i gang!

Mange fordele

Både hjerne og krop får fornyet styrke under søvn. Særligt under den dybe del af søvnen, bliver vores hjerne renset for affaldsstoffer, og væv og celler repareres efter en dag med fysiske strabadser.

Det er også under den dybe søvn, vi bearbejder dagens indtryk og lagrer information i hukommelsen. Får vi ikke tilstrækkeligt af den dybe søvn, vil det påvirke vores indlæring, reaktionstid og koncentrationsevne m.m.

pexels-ketut-subiyanto-4473863

Ro i hovedet

Der er mange ting, der kan indvirke på, om vi får den søvn, vi egentlig har brug for. Både de fysiske omgivelser og omstændigheder, såvel som psykiske og mentale vilkår spiller ind.

Ofte er det også tanker, grublerier og bekymringer, der påvirker vores søvn negativt. I disse tilfælde kan det være særdeles virkningsfuldt at få arbejdet med tankerne.

Med forskellige META-kognitive øvelser kan du lære, hvordan du får styr på tankerne, så de ikke fylder uhensigtsmæssigt.

DU kan også få søvnen tilbage!

Et holdbart søvnmønster

I søvnvejledningen vil vi starte med at se på, hvordan dit søvnmønster er nu. Dernæst vil vi dykke ned i, hvad du kan forsøge at ændre på for at opnå en bedre søvn. Vi arbejder med konkrete løsninger og håndgribelige værktøjer!

Jeg vil også meget gerne coache dig i forhold til at ændre eventuelle uhensigtsmæssige vaner, – til vaner, der bedre kan understøtte en fleksibel og sund livsstil.

Ingenting er bare sort/hvidt, og der kan være mange psykologiske aspekter i det at prøve at ændre sin livsstil. – Se mere under “Vanecoaching”.

Klar til at sove bedre?

Kontakt mig nu, så tager vi en uforpligtende samtale omkring dine behov.